Avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije

Poštovani, potrebna mi je avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije za odlazak krajem marta i povratak početkom aprila. Hvala. Jovanka Radosavljević, Sremčica

Posetilac: Jovanka Radosavljević, Sremčica
Datum: 13.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije

Poštovana gospođo Radosavljević,

Avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije se može kupiti ukoliko Vaše putovanje planirate mesec-dva pre putovanja. Ako krajem marta žrlite da putujete na relaciji avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije i da se vratite početkom aprila, najbolje bi bilo da putujete 26.03. i da se vratite 04.04.2019. Cena povratne avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije u pomenutim terminima sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom iznosi 14459 dinara. Da biste avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije kupili po gore pomenutoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Budimpešta Rejkjavik

- Odlazak iz Budimpešte za Rejkjavik:

MAR26Budapest – Reykjavik07:20 – 11:10 (W6 2427)


- Povratak iz Rejkjavika za Budimpeštu:

APR04Reykjavik – Budapest10:30 – 16:55 (W6 2428)

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Rejkjavik

Za svako putovanje, pa i za putovanje na liniji avio karta Budimpešta Rejkjavik najpovoljnije bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja na Islandu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: